Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger Group je světovou jedničkou v oblasti výroby stavebních materiálů. Světově má více než 16 000 zaměstnanců. V IT divizi společnosti dnes působí více než 60 vývojářů v rámci globálního mezinárodního týmu. Historie společnosti se datuje již od roku 1819. Společnost je leaderem v oblasti inovací a nových technologií. V ČR má společnost centrálu v Českých Budějovicích. Divize IT funguje většinou v režimu full-remote, má ale také nepřetržitě k dispozici inkubátor Idea Delivery Lab v Praze.
16 000+
zaměstnanců
60+
vývojářů v IT divizi v rámci globálního mezinárodního týmu
200+
let působení na trhu
IT divize společnosti se zaměřuje především na vývoj webových platforem a softwarových řešení pro potřeby skupiny Wienerberger.

Ve vývoji jsou využívány moderní technologie, jako například Docker či cloudová řešení a jazyky Java/JavaScript. Vývoj většiny aplikací je založený na Cloudové technologii Adobe Experience Manager. Práce probíhá v mezinárodních Scrum teamech formou end-to-end vývoje.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Ideal Delivery Lab, Štefánikova 248/32, Praha 150 00
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo