Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

LAKUM - GALMA a.s.

Společnost Lakum GALMA se zabývá převážně povrchovou úpravou kovů se specializací na galvanické zinkování a kataforézní nanášení barev. Do jejich portfolia dále patří např.: zpracování plechů, lisování plechů, práškové lakování, 3D tisk nebo i výroba prototypů. Zajišťují také kompletní realizaci výrobku od jeho vývoje až po dodání k zákazníkovi.
60+ mil.
nalakovaných dílů ročně
25+
let zkušeností v oboru
190+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost byla založena roku 1998 a od té doby se rozrostla o 3 další závody po ČR, kde nyní zaměstnává více než 500 zaměstnanců. V Humpolci zaměstnává cca 80 zaměstnanců.

Společnost je ryze českou firmou bez zahraničního kapitálu, a to jim dává silnou konkurenční výhodu, protože dokáží pružně reagovat na potřeby svých klientů.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Pražská 1648, 396 01 Humpolec.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo