Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Partners Financial Services, a.s.

Partners Financial Services je dnes jednou z nejvýraznějších a zároveň nejrychleji rostoucích skupin na finančním trhu. Skupina sdružuje kromě finančně-poradenské společnosti i pojišťovnu, banku, několik investičních fondů, internetový srovnávač (peníze.cz) či jednu z nejprogresivnějších firem v oblasti fin-tech softwaru. Celý sektor IT zde zajišťuje cca 100 zaměstnanců, kteří vyvíjí a udržují aplikace pro více než 600 tisíc klientů v Čechách a na Slovensku.
3 mld. Kč
v obratu společnosti
15
let zkušeností v oboru
600 000
aktivních klientů
Celá firemní kultura IT divize skupiny je založena na velice neformální pracovní atmosféře a velké svobodě pro každého ze zaměstnanců či kontraktorů.

Z vývojářů zaměřených na back-end se zde nejvíce uplatní specialisté na C# a Javu (jedná se primárně o projekty zaměřené na digitalizaci dokumentů či vývoj cloudových informačních a traidingových systémů). Na front-endu se pak nejvíce využívá JavaScript (Angular, React) a WPF.

Vše probíhá v malých, agilních týmech (3 - 4členných) s maximálním důrazem na využití cloudových řešení, automatizace či DevOps technologií.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Türkova 2319/5b, Chodov, 149 00 Praha 4 – Chodov-Praha 11.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo