Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

MERIM Digital CZ s.r.o.

Společnost MERIM Digital CZ je součástí mezinárodní společnosti MERIM Groupe, která byla založena ve Francii v roce 1999. Zabývá se vytvářením softwarových řešení pro fastfoodové řetězce. MERIM Groupe je rozdělena na několik divizí, díky čemuž dokáže klientům dodávat nejen software, ale také komplexní řešení (vývoj, marketing, design nábytku atd.). Mezi nejvýznamnější klienty patří například fastfoodový řetězec Burger King nebo McDonald’s.
20+
let od založení MERIM Groupe
120+
zaměstnanců celosvětově
10+
zaměstnanců v ČR
Vyvíjí rozsáhlá softwarová řešení pro fastfoodové řetězce, např. dotykové samoobslužné kiosky, obrazovky pro zákazníky s aktuální nabídkou a ceníky, dotykové pokladní systémy, předávání informací pro pracovníky v kuchyni (aby věděli, co připravit), mobilní aplikace, interní systém zpracovávající statistiky provozu a prodeje umožňující také plánování marketingových strategií.

Jedním z jejich nejnovějších produktů je AirClick – senzor umožňující bezdotykovou interakci, který vznikl jako reakce na COVID.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Pražákova 1008/69, 639 00 Brno-jih
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo