Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SYNOT TECH s.r.o.

Synot Tech se zaměřuje na vývoj komplexních loterijních a sázkových systémů. Na trhu se společnost objevila již v roce 1994 a stále rozšiřuje své řady i působnost. K vývoji jsou zde používány moderní technologie, které splňují ty nejnáročnější požadavky zákazníků. Mezi nejvýznamnější zákazníky patří samotná loterní společnost SYNOT TIP, slovenský TIPOS nebo lotyšská firma Joker.
12+
unikátních projektů s využitím těch nejmodernějších technologií
25+
let zkušeností v oboru
130+
expertů v týmu Synot Tech
Společnost se může pyšnit týmem kvalitních IT odborníků i pohodovou uvolněnou atmosférou, která zde vládne. K vyvíjeným produktům patří: komplexní softwarová vybavení pro herní terminály TNT a VLT, mobilní aplikace pro platformy iOS a Android, SW řešení pro sázkové kanceláře, celá řada oblíbených online kasino her jako poker, ruleta, black jack apod. Veškeré produkty jsou vyvíjeny na vlastní konfigurovatelné vícejazyčné platformě. Platforma i samotné produkty splňují legislativní podmínky.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Škrobárenská 502/1, 617 00 Brno-jih.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo