Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

POCKET VIRTUALITY a.s.

Pražský start-up založený v roce 2017 skupinou studentů ČVUT. Společnost se zaměřuje na vývoj platformy pro virtuální teleportaci v rozšířené a virtuální realitě v reálném čase. Produkty Pocket Virtuality pomáhají velkým průmyslovým firmám řešit revizní, servisní nebo tréninkové úkoly – např. simulace havárií. Mezi jejich zákazníky patří například Škoda Auto, Škoda JS nebo Aero Vodochody. V současnosti uvádí na trh nový produkt – Fata Morgana.
5+
let zkušeností v oboru
20+
zaměstnanců
1
unikátní produkt
Mezi hlavní produkty společnosti patří: platforma Fata Morgana – přenos obrazu snímáním v reálném čase pomocí brýlí HoloLens, propojení obrazu s dalšími 3D informacemi a zobrazení obrazu uživatelům například ve virtuální realitě; Holografický stůl – stůl, nad kterým se vznáší plně trojrozměrný obraz, se kterým lze pomocí rukou volně manipulovat; Augmentovaný pacient – aplikace umožňující augmentovat na tréninkovou figurínu realistického digitálního pacienta.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Jankovcova 1566/2b, Praha 7 – Holešovice (Lighthouse).
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo