Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Chaos Czech a.s.

Společnost Chaos Czech a.s., původním názvem Render Legion byla založena v roce 2009 a po celou dobu vyvíjí svůj core produkt pro tvorbu fotorealistických animací a vizualizací. Postupem času se dostali do pozice lídra ve svém oboru nejen v ČR, ale i ve světě. V roce 2017 se společnost spojila s mezinárodní skupinou Chaos. Jejich produkty využívají světová filmová nebo návrhářská studia a díky jejich softwaru vznikly například realistické animace ve filmech Hobit nebo Godzilla.
10.
generace produktu
35+
zaměstnanců
50 000+
prodaných licencí ročně
Jejich hlavním produktem je renderovací jádro Chaos Corona. Jedná se o plugin pro různé 3D modelovací programy, jako je 3ds Max, Cinema 4D, SketchUp a další. Jedna z klíčových vlastností je jeho bohatá knihovna objektů, snadné ovládání a přívětivé uživatelské rozhraní, které umožňuje rychlou a efektivní tvorbu scén. Díky tomu, že pracuje v tzv. „CPU based“ režimu, je výsledná tvorba v nejvyšší možné kvalitě.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Karlovo nám. 288/17, 120 00 Nové Město, Praha
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo