Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ERREKA -PLAST, s.r.o.

Olomoucký závod ERREKA -PLAST, s.r.o. je pobočkou španělské společnosti, která má výrobní zastoupení ve 4 zemích na 3 kontinentech. V Olomouci se společnost zaměřuje pouze na výrobu funkčních plastových dílů do automobilů různých světových značek, a to jak do elektro, tak i do benzínových nebo dieselových vozů. Dále se skupina ERREKA GROUP specializuje na výrobu spojovacích a upevňovacích dílů, automatických dveřních systémů a závěsných zařízení pro osoby s omezenou hybností.
45+
zaměstnanců v Olomouci
4
pobočky celosvětově
15+
let působení v ČR
Společnost ERREKA -PLAST spadá do skupiny Mandragon, která sdružuje významné výrobní společnosti z odvětví automotive a disponuje silným ekonomickým zázemím.

Skupina ERREKA prosazuje otevřenou firemní kulturu a možnost realizace vlastních nápadů v užším pracovním týmu olomouckého závodu.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Dolní Novosadská 90, 779 00 Olomouc 18 - Nemilany
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo