Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

VISIBOX, s.r.o.

Společnost Visibox s.r.o. byla založena v roce 1997. Hlavní činností je výroba plastových potravinářských obalů. Zákazníky jsou především pekárny, cukrárny, výrobny lahůdek a velkoobchody s potravinářskými obaly. Mezi významné klienty patří např. Karlova pekárna, Jihočeská zelenina, Smetanová cukrárna a další. Společnost působí nejen v tuzemsku, ale i po celé Evropě.
25+
let zkušeností v oboru
10+
zaměstnanců
25+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost Visibox vyrábí plastové potravinářské obaly tak, aby splňovaly představy a požadavky zákazníků a zároveň i všechny nezbytné zákony a hygienické požadavky.

Díky spolupráci s externí firmou jsou připraveni zákazníkům vytvořit návrh na míru – zhotoví formy, dodá vzorky a připraví technickou dokumentaci výrobku. Kromě výroby forem na míru, společnost nabízí bezmála 200 výrobků, na které již formy vlastní.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Žižkova 548, 664 62 Hrušovany u Brna
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo