Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

YOUR SYSTEM, spol.s r.o.

YOUR SYSTEM, spol.s r.o. je společnost zabývající se ICT řešením na míru. Její široké portfolio obsahuje více než 150 produktů. Významnými partnery společnosti jsou složky Integrovaného záchranného systému ČR, kterým zajišťuje dodávku software i hardware pro dispečink. Projekt zahrnuje integraci produktů YOUR SYSTEM a systémů třetích stran. Slouží pro navigaci vozidlových jednotek, zpracování tísňových volání a komunikaci s pojišťovnami. Mezi další významné klienty patří např. DHL, ŠKODA nebo agentura Czech Tourism.
30+
let na trhu
100+
spokojených zaměstnanců
250+
úspěšných projektů

Společnost se dále zaměřuje na plnou integraci a optimalizaci cloudových služeb, včetně služeb umělé inteligence, NLP, image/stream recognition a personalizačních algoritmů.

Díky širokému portfoliu produktů se ve společnosti dokáží uplatnit vývojáři frontendových i backendových částí. K práci využívají moderní technologie a vývojové nástroje jako je Java, Node.js, React.js, PHP či SVELTE.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Türkova 2319/5b (Prague Gate), 149 00 Praha 4 – Chodov
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo