Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Betrian a.s.

Betrian Group je jednou z předních českých společností, které se specializují na návrh a vývoj softwaru i hardwaru primárně určeného pro železnice. Betrian na českém trhu působí již od roku 2013. Z původní menší brněnské firmy zaměřující se na procesní řízení se stal jeden z předních hráčů na evropském trhu. O tom svědčí i to, že se společnost v roce 2021 zapojila do činnosti Pracovní skupiny pro vesmír v rámci Rady Evropské unie.
10+
let na českém trhu
35+
spokojených zaměstnanců
2 000+
strojvedoucích, kteří denně využívají navigaci NavTrain
Produkty společnosti jsou určeny primárně pro železniční dopravu. Nejvýznamnějším z nich je pravděpodobně vlaková navigace NavTrain. Tato aplikace pomáhá strojvedoucím s orientací při provozu. V reálném čase jim zobrazuje například důležité údaje o povolené rychlosti v aktuálním úseku, návěstidlech, přejezdech či dalších potenciálně rizikových momentech. Kromě toho umí strojvedoucího aktivně upozornit na případné hrozící kolize.

Dále společnost vyvíjí např. i výukový železniční simulátor NavSim. Ten pomáhá s adaptací nových strojvedoucích na reálný železniční provoz.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Purkyňova 649, 621 00 Brno-Medlánky
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo