Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SAFIRAL s.r.o.

Ve společnosti SAFIRAL rozumějí potřebám klientů, kterým nabízejí flexibilní EMS služby. EMS (z angl. Electronic Manufacturing Services) je synonymum pro komplexní služby výroby zakázkové elektroniky. Za tímto účelem byla firma založena v roce 2007, a od svého vzniku SAFIRAL dynamicky roste – od jednoho osazovacího automatu na počátku až k momentálně 5 provozovaným strojům.
17+
let zkušeností v oboru
50+
zaměstnanců
150+ mil. Kč
v tržbách
Úměrně k růstu společnosti se zvyšuje počet zaměstnanců a dosahovaný obrat firmy. Navzdory tomu je firemní kultura společnosti postavená na osobním přístupu k zaměstnancům.

K zajištění stability a trvalé úrovně kvality má firma zavedeny systémy managementu jakosti – ISO 9001:2016 a ISO 14001:2016.

Společnost sídlí v Kunštátu na Moravě, ale díky svému silnému obchodnímu týmu a mezinárodnímu působení dokáže reagovat i na klienty ze zahraničí.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Fr. Halase 151, 679 72 Kunštát
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo