Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Jste SW tester? Držíme vám místo!

Umíte se vžít do role uživatele produktu? Chcete odhalovat chyby v kódu a docílit tak co největší uživatelské spokojenosti? Pak je práce SW testera to pravé ořechové pro vás. Přidejte se do řad neúprosných bug hunterů už dnes! Novou kariéru u nás najdou jak začínající manuální testeři, tak ostřílení experti v automatizovaném testování. Přesvědčte se o tom sami.

Hledá se krotitel hadů pro vývoj v Pythonu

Chytejte místo lelků radši bugy

Buďte bug hunterem a pracujte na jedinečných projektech - mobilní, webové nebo desktopové aplikace! Do týmu hledáme nadšené testery a testerky pro psaní testovacích scénářů a automatizaci testů.

Čekají na vás úspěšné společnosti z různých oborů. Ať už vás láká oblast fintechu, bezpečnostních složek nebo herní průmysl - na své si přijde každý! Mrkněte na celou nabídku a pokud vám padneme do oka, ozvěte se nám.

Zašlete nám CV na email: p.fiala@jobscontact.cz nebo nám zavolejte na tel.: +420 720 051 997 a my s vámi rádi probereme vaše kariérní představy. Níže najdete také další otevřené pozice pro Software Testery.


Další žhavé pozice pro SW Testery:

 


Manuální vs. Automatizované testování

Malé opakování pro ty, kteří se v oblasti testování softwaru teprve rozkoukávají. Testování si klade za cíl zvyšovat celkovou kvalitu, uživatelskou přívětivost a funkčnost daného softwaru. Jde tedy o metodu kontroly, která zjišťuje, zda software vyhovuje stanoveným požadavkům. A lze jej provádět buď manuálně nebo automatizovaně.

Manuální testeři mají za úkol SW testovat ručně, primárně z uživatelského hlediska. Nepoužívají k tomu žádné skripty, chyby hledají manuálně dle stanového plánu. Automatizované testování má pak mnohem blíže k vývojářské práci. Tester napíše script, který poté automaticky sám testuje, zda aplikace funguje, jak má. Hlavním rozdílem je tedy nutnost samotné kontroly výsledku testování. 

 

bar-logo