Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Staňte se krotitelem Pythonu

Hledáme kouzelníky, co mluví skvěle hadí řečí! Nezajímá nás ale žádný Harry Potter. Potřebujeme šikovné vývojáře, kteří píší čistý kód v Pythonu. Máme pro vás špičkové technologie a možnost podílet se na jedinečných projektech. V tomto článku si společně představíme čerstvé pozice pro Pythonisty a dozvíte se i zajímavosti, které jste o Pythonu možná nevěděli.

Hledá se krotitel hadů pro vývoj v Pythonu

Hledá se krotitel hadů pro vývoj v Pythonu

Když se řekne Django, vybaví se vám kromě Quentina Tarantina i webový framework pro Python? Pokud ano, jste tu správně! Aktuálně máme místo na třech zajímavých projektech - jeden z oblasti fintechu, druhý je vymazlená vizualizační appka a třetí je v oblasti QA a zasahuje do správy korporátních sítí. Lákal by vás některý z nich?

Protože stále rosteme, otevírají se nám příležitosti jak pro juniorní vývojáře, tak pro ostřílené krotitele Pythonu.

Prohlédněte si celou pracovní nabídku a rovnou nám zašlete váš životopis, ať se můžeme spojit a pobavit blíže. Náš email: p.fiala@jobscontact.cz. Níže najdete i další otevřené pozice pro Pythonisty.


Další žhavé pozice pro Pythonisty:

 


Python - 4. nejpoužívanější jazyk vývojářů

Python je vysokoúrovňový programovací jazyk, který vznikl před více jak třiceti lety a jeho autorem je nizozemský vývojář Guido van Rossum. Své pojmenování Python získal díky inspiraci legendární britskou komediální skupinou Monty Python

Python je v současnosti jeden ze čtyř nejpoužívanějších programovacích jazyků na světě. Často o něm můžeme slyšet v souvislosti s umělou inteligencí, strojovým učením a neuronovými sítěmi.

Graf zobrazuje aktuální statistiky z roku 2022, kde vidíte, že Python v oblíbenosti předběhl stálice jako Javu a C#.

 

bar-logo