Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Seaborne Plastics s.r.o.

Seaborne Plastics s.r.o. je úspěšná britská společnost a specialista v oblasti tepelného tváření plastů. V Brně působí společnost od roku 2007. Vyrábí zde komponenty pro světelný průmysl, zdravotnictví, automobilový a kolejový průmysl a další. Společnost Seaborne nabízí práci v moderním prostředí. Výhodou pro zaměstnance je bezprašné prostředí a čistá výroba.
40+
let působení na trhu
15+
let od založení pobočky v ČR
50+
zaměstnanců
Společnost apeluje na výběr nejmodernějších technologií. Díky tomu může svým zákazníkům nabídnout vysokou kvalitu zpracování výrobků.

Konkurence je poměrně nízká, jelikož Seaborne zpracovává plast za pomoci tváření a dokáže tak vyrobit i jiné dílce než společnosti zpracující plast pomocí vstřikování. Jsou jedni z nejlepších na trhu pro výrobu světelných krytů.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Tuřanka 1327/100A, 627 00 Brno-Tuřany
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo