Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

IMI International s.r.o.

IMI International je světovým lídrem v oblasti řízení pohybu se zaměřením na pneumatické a hydraulické systémy a je součástí skupiny Norgren. Původně malá americká dílna se rozrostla do 22 států po celém světě. V České republice působí společnost již 25 let. První halu v Brně otevřela v roce 2002 a aktuálně má 3 moderní výrobní haly, kde je zaměstnáno více jak 800 zaměstnanců.
800+
zaměstnanců v Brně
3
moderní výrobní haly
95+
let zkušeností v oboru
Do portfolia produktů se řadí různé typy pohonů, pneumatické válce, zařízení pro úpravu vzduchu, různé ventily a mnohé další.

Díky vlastnímu vývoji dokáží zákazníkům nabídnout řešení na "klíč". Ať se jedná o pohyb médií nebo celých strojů, jejich výrobky posouvají hranice v mnoha oborech, a to např. automotive, průmyslová automatizace, energetika nebo železniční doprava.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Evropská 852, 664 42 Brno-Modřice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo