Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

IPS s.r.o.

Společnost IPS s.r.o. je německá softwarová inženýrská společnost se sídlem v Lichtenštejnsku a vývojovými centry v Praze, Brně a Vietnamu. Celosvětově zaměstnává 120 lidí, v Praze pracuje 60 zaměstnanců. IPS je hrdým partnerem společností Microsoft a IBM. Mezi jejich klienty patří světoví průmysloví lídři, švýcarské banky, pojišťovny a mnoho dalších. Jejich řešení jsou dodávána a udržována ve více než 27 zemích světa.
120+
zaměstnanců celosvětově
30+
let zkušeností v oboru
27+
zemí světa využívá jejich produkty
IPS pomáhá automatizovat a digitalizovat podnikání svých klientů pomocí high-tech řešení. Působí v oblastech IoT, Cloud, automatizace, rozšířená realita, pokročilá vizualizace a mobilní / webové aplikace.

V Pražském centru sídlí jejich největší vývojový tým. Uplatnění zde najdou kandidáti zaměřující se na vývoj v .NET a Angular, databázoví vývojáři, konzultanti a především nadšenci do cloudových technologií.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Sokolovská 668/136d, 186 00 Praha 8 - Karlín.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo