Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

METRANS, a.s.

Společnost Metrans, a. s. datuje své počátky do roku 1991 a dnes je jedním z největších přepravců v Evropě. Každý týden vyšle více než 650 vlakových spojů. Jen na jediné trase z Prahy do Hamburku dokáže tento způsob dopravy nahradit až 500 nákladních vozidel a ušetřit dálniční síti zátěž 325 000 km každý den. Jejich hlavním IT projektem je nový systém MIS 3 a práce na nových technologiích, které využívají pro výkon a zefektivnění své činnosti.
30+
let zkušeností v oboru
3 000+
zaměstnanců
650+
vyslaných vlaků každý týden
Ve společnosti Metrans pracuje přes 3 000 zaměstnanců ve 4 hlavních divizích – nákladní doprava, logistika, kontejnerová obsluha a reality. Společnost provozuje kontejnerový terminál v Praze, spojení mezi Prahou a Severním mořem (především Hamburkem) a mezi Budapeští a Jadranem. Díky využívání nejekologičtějšího způsobu dopravy, a to železnice, zanechá jediný kontejner přepravený společností Metrans o 550 % nižší uhlíkovou stopu ve srovnání s nákladním automobilem.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Podleská 926/5, 104 00 Praha.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo