Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Chybí vám technické znalosti, ale chcete do IT?

Že je práce v IT velmi lukrativní a žádaná, už dnes snad nikoho nepřekvapí. My pro vás ale přece jenom překvapení máme. Do tohoto bohatého odvětví totiž můžete proniknout i bez vysoké školy v oboru a technického backgroundu. V rámci IT existuje řada žádaných pozic, ke kterým nepotřebujete být studovaným IT specialistou. Nevěříte? Přesvědčte se o tom sami.

IT support

Pro komunikativní a jazykově nadané

Pokud vám nedělá problém komunikace nebo máte blízko k cizím jazykům, může být pro vás ideální práce technické podpory. Často se při ní komunikuje i se zahraničními klienty buď v angličtině, němčině, nebo i v dalších jazycích.

Jako IT support neboli specialista technické podpory budete poskytovat telefonickou či e-mailovou podporu koncovým uživatelům, identifikovat příčiny jejich technických problémů a navrhovat možná řešení.

Podle odbornosti se pak můžete profilovat do jedné ze tří úrovní podpory. Čím odbornější IT podporu poskytujete, tím hlubší technické znalosti byste o dané problematice měli mít. Nejde však o nic, co se sami nedoučíte.


Do oblasti IT podpory právě hledáme:

 


Pracujte s Gitem a vytvořte vlastní projekt

Pro nadšence do obchodu

Bez obchodních zástupců by to holt nešlo v žádném typu podnikání. A to platí samozřejmě také pro IT, protože i technologické firmy potřebují prodejce pro své produkty.

Jasnými předpoklady pro takovou pozici jsou výborné prodejní a komunikační dovednosti, spolu se schopností vyjednávat a organizovat si práci. Pro obchoďáka v IT firmě je ale i důležité, aby si chtěl v dané technické oblasti rozšiřovat své znalosti. Těžko se vám totiž bude prodávat něco, čemu ani trochu nerozumíte.

Takže pokud se chcete pohybovat v obchodu a zajímají vás k tomu moderní technologie, máme pro vaši kariéru to pravé ořechové! Pracujte jako obchodní zástupce pro SW nebo takzvaný hunter nových klientů.


V rámci obchodu v IT sháníme:

 


Mějte nachystaný aktuální životopis

Pro samouky, kteří s programováním začínají

Nakonec tu máme i jednu techničtější záležitost pro ty, kdo se doma po večerech učí sami programovat. I vás, šikovné samouky, kteří chtějí do IT prorazit, rádi navedeme tou správnou a nejrychlější cestou!

Jaké jsou naše požadavky na vás? V zásadě hlavně schopnost analyticky přemýšlet a pracovat nejen samostatně, ale také s dalšími lidmi v týmu.

Co se bude určitě hodit, jsou nějaké základy programování, ať už v jakémkoliv jazyce. IT by vás pochopitelně mělo bavit, no a pokud k tomu zvládáte i něco málo v angličtině, máte vystaráno!


Otevřené pozice pro začínající vývojáře:

 


bar-logo