Work life balance. Pojem, který slyšíme na každém kroku, ale víme, co skutečně znamená? Je to jen prázdné slovo do inzerátů, nebo klíč k dlouhodobé spokojenosti v práci i mimo ni? Podívali jsme se na to blíž a zeptali jsme se i vás, našich sledujících. Výsledky ankety i zajímavé souvislosti najdete v našem článku.
Do týmu šéfkuchaře Jakuba Fuska hledáme vášnivého KUCHAŘE/KUCHAŘKU! Nabízíme skvělé podmínky, moderní kuchyni, kariérní růst a zaměstnanecké výhody! Staň se součástí kuchařského týmu v krásném prostředí Hotelu Atlantis u Brněnské přehrady. Pracuj tam, kde se tvoří nejen chutě, ale i zážitky. Na všem se domluvíme, stačí zaslat životopis.
Náplň práce
- Vaření v nově zrekonstruované a špičkově vybavené kuchyni
- Pestrá a kreativní práce – od tradičních českých jídel po moderní gastro trendy
- Práce s čerstvými a kvalitními surovinami
- Možnost přicházet s vlastními nápady a zlepšováky
- Spolupráce s profesionálním týmem a šéfkuchařem Jakubem Fuskem
- Práce v přehledném, čistém prostředí s jasně nastavenými standardy
Požadavky
- Máš vyučení nebo praxi v oboru gastronomie
- Baví tě vařit a máš chuť se dál učit a rozvíjet
- Zvládneš pracovat samostatně, ale jsi týmový hráč
- Jsi spolehlivý, pozitivní a máš rád/a dobře odvedenou práci
- Zajímáš se o moderní kuchařské postupy a nové chutě? Skvělé!
Nabízíme
- Mzda 45.-60.000 Kč (dle zkušeností)
- Motivační bonusy a férové ohodnocení
- Kariérní růst – možnost posunu na vyšší pozice
- Příspěvek na stravování a zvýhodněné obědy
- Příspěvek na spoření / pojištění
- Vstup do wellness zdarma mimo pracovní dobu
- Zaměstnanecké slevy na hotelové služby (masáže, procedury, ubytování atd.)
- Pravidelná výplata a stabilní zázemí
- Přátelský tým, který drží spolu
- Inspirativní prostředí oblíbeného resortu u Brněnské přehrady Místo výkonu práce: Hotel Atlantis, Rozdrojovice – snadno dostupné z Brna (i MHD)